Visoft - program za projektiranje kopalnic

ViSoft Premium – več kot le projektiranje! Vsestranski program, ki je enostaven za uporabo. ViSoft Premium z enostavnim uporabniškim vmesnikom vodi uporabnika do hitrega, a izjemnega končnega rezultata. Realistično 3D vizualizacijo z odsevi si lahko v katerikoli fazi izdelave projekta, končni izdelek pa lahko predstavite z animacijo.

Zamisel, vizija, kreativnost. Pomočniki za hitro projektiranje.

Prostor, ki ste ga vstavili, lahko program samodejno opremi s sanitarno opremo. Izberete lahko proizvajalca in serijo opreme, ki jo bo program pri tem uporabil.
Program izdela več možnih variant postavitve, od katerih lahko sami izberete najbolj primerno. Pri postavitvi opreme program lahko upošteva tudi mesta vodovodnih instalacij.
Kadarkoli lahko zamenjate izbrano serijo ali barvo sanitarne opreme in si takoj ogledate spremembe v 3D prikazu. Po želji lahko dodate dekorativne ali druge sanitarne objekte.

Le nekaj klikov je dovolj za prikaz številnih možnih razlčic polaganja izbrane skupine ploščic (barva, način polaganja). S svojimi predlogi program vzpodbuja vašo kreativnost, pri stranki pa vzbuja emocije in motivacijo za nakup.

Z enim klikom lahko spremenite način polaganja ali serijo ploščic in rezultat takoj vidite v 3D prikazu.
Po želji lahko dodate dekorativne ploščice in bordure.

ViSoftova baza podatkov vsebuje več kot 260.000 originalnih ploščic od več kot 200 znanih proizvajalcev. Lastne ploščice lahko sami dodajate v bazo podatkov. Baza podatkov vsebuje tudi opise in slike ambientov.

ViSoftova baza podatkov sanitarne opreme vsebuje več kot 15.000 3D objektov od več kot 70 znanih proizvajalcev sanitarne opreme in dodatkov. Poleg tega baza vsebuje tudi druge objekte, s katerimi lahko projektirate dnevne prostore, pisarne, kuhinje…

Razen barv z RAL barvne lestvice so na voljo tudi teksture imitacij lesa, stekla, tkanin, kovin…

Z ViSoft Premium-om hitro ustvarite zidove poljubnih oblik, poševnine, mansarde in strešna okna. Knjižnica zidov vsebuje tudi proizvode proizvajalcev Lux Elements in Wedi. Program ponuja tudi številne možnosti izpisov (kotirani tloris, načrti polaganja, kosovnici ploščic in sanitarne opreme s cenami, slike) in standardnih izvozov podatkov v formate GAEB-XML, DXF in VRML.

ViSoft Premium – program za profesionalce! Namenjen je prodajalcem ploščic in sanitarne opreme, projektantom, arhitektom, izvajalcem del ter proizvajalcem ploščic in sanitarne opreme. Z veseljem bomo za vas pripravili prezentacijo programa! Dodatne informacije so na voljo na spletni strani www.visoft.de/sl/.